Hvordan kan vi hjælpe dig med fakturering?

Husker du at få afsendt faktura til tiden? Fakturering er alfa og omega, hvis der skal penge i virksomheden, og vi hjælper dig med at sikre, at pengene kommer ind til tiden. Her er et overblik over de områder, vi kan dække inden for fakturering:

Beregn din pris

“Det har givet tryghed og et frirum til at vi kan ligge vores fokus i butikken og fokusere mere på salg, da vi ikke skal tænke på den tunge regnskabsmæssige byrde, der kan være ved at have en virksomhed. Vi kan varmt anbefale GB Kontorservice som er glade og imødekommende og tager deres kunder seriøse.”

Brian Pedersen, OK Plus

Kunne vi være et godt match?

Det er vigtigt for os, at vi er et godt match med vores kunder, og første skridt handler om, at forventningsstemningen er i orden.

Vi er et godt match, hvis…

  • Du ønsker at have styr på økonomien.

  • Du vil have en partner, der kan tage hånd om alle bogførings opgaver.

  • Du er professionel, men ønsker at bruge mindre tid på økonomi og administration.

  • Du behandler folk ordentligt og ønsker at indgå et samarbejde, hvor vi respekterer hinanden.

Vi er ikke et godt match, hvis…

  • Du har ansat en fuldtidsbogholder.

  • Du driver virksomhed og er ligeglad med om, der er orden i din økonomi.

  • Du selv er specialist på det økonomiske område.

  • Du ønsker at finde “genveje” i systemet for at maksimere din indtjening.

Skal vi spare dig for bøvlet?

Vi har mere end 20 års erfaring med økonomi og lønadministration fra små– og mellemstore virksomheder.

Book et gratis møde

…fordi din tid er mere værd

Hold fokus på dét,
du er passioneret omkring.

Du startede din virksomhed for at kunne arbejde med dét, du er god til. Så lad os stå for det kedelige og kontinuerlige arbejde med at fremsende faktura og bogføre dem.

Hold den gode relation, og lad os være ‘bussemand’.

Nogle debitorer finder det udfordrende at betale til tiden, og andre prøver måske helt at slippe udenom, hvis det handler om småbeløb. Det kan skabe nogle gnidninger i samarbejdet mellem dig og din kunde, og måske er du bange for at miste en kunde, hvis du selv skal ‘skrue bissen på’.

Hvis du oplever nogle udfordringer med at opkræve betaling for dit arbejde eller varer, står vi klar til at hjælpe dig. Vores ydelser skaber overblik over din omsætning samtidig med, at vi holder styr på tilgodehavende hos debitorer (og rykker dem hvis nødvendigt). Så slipper du for at bekymre dig om, om der kommer penge ind i virksomheden.

En god faktureringsproces.

Når vi udsender faktura på vegne af din virksomhed, sørger vi selvfølgelig for at fakturaerne genereres med dit layout og logo, og vi kan tilpasse det efter dine ønsker. Vi arbejder i både Uniconta og E-conomic, men grundet vores store erfaringsgrundlag med diverse regnskabsprogrammer, tilpasser vi os også gerne dit system, hvis du har præferencer.

Vi sørger endvidere for at have en tæt dialog med dig, så du er ajour med, hvornår og hvem vi har faktureret – og selvfølgelig også hvad og hvor meget vi har faktureret. Sådan får du alle fordelene af, at tingene kører systematisk og struktureret, men hvor du stadig selv har fuldt overblik.

Er du nysgerrig på, hvad det koster dig at få hjælp til fakturering? Så prøv vores prisberegner.

Kontakt os allerede i dag.

Tak for din besked. Den er afsendt til os.
Det skete en fejl – prøv med en mail eller ring til os på (+45) 43 58 41 10