Hvordan kan vi hjælpe dig med regnskab?

Regnskabet er et vigtigt komponent i at skabe overblik og drive en professionel virksomhed. Med et grundigt og gennemarbejdet regnskab, kan vi give dig et talbaseret indblik i den daglige drift – samt nogle af de udfordringer, der måtte ligge i virksomheden. Her er et overblik over de områder, vi kan dække inden for regnskab:

Beregn din pris

“GB Kontorservice har igennem en årerække bistået OYOY Living Design med administration og bogholdning.

Det har været nogle år præget af stor international vækst og dermed også en større kompleksitet indenfor forskellige administrative forretningsområder.

Her har GB Kontorservice vist sig som en solid samarbejdspartner der kan tilpasse sig vores behov og kontinuerligt hjælpe os med kompetent rådgivning og sparring.”

Søren Anker Hansen, OYOY Living Design

Kunne vi være et godt match?

Det er vigtigt for os, at vi er et godt match med vores kunder, og første skridt handler om, at forventningsstemningen er i orden.

Vi er et godt match, hvis…

  • Du ønsker at have styr på økonomien.

  • Du vil have en partner, der kan tage hånd om alle bogførings opgaver.

  • Du er professionel, men ønsker at bruge mindre tid på økonomi og administration.

  • Du behandler folk ordentligt og ønsker at indgå et samarbejde, hvor vi respekterer hinanden.

Vi er ikke et godt match, hvis…

  • Du har ansat en fuldtidsbogholder.

  • Du driver virksomhed og er ligeglad med om, der er orden i din økonomi.

  • Du selv er specialist på det økonomiske område.

  • Du ønsker at finde “genveje” i systemet for at maksimere din indtjening.

Skal vi spare dig for bøvlet?

Vi har mere end 20 års erfaring med økonomi og lønadministration fra små– og mellemstore virksomheder.

Book et gratis møde

…fordi din tid er mere værd.

Få et retvisende billede af din økonomiske situation.

Vi hjælper dig med at få afstemt alle udgifter og indtægter, og vi sikrer at alt er bogført på de rigtige konti, så bank–, SKAT og debitor/kreditorkontoen stemmer. Det giver dig mulighed for at tage temperaturen løbende på din økonomi i virksomheden.

Skal vi hjælpe med dit årsregnskab?

Driver du virksomhed i Danmark, er dit firma omfattet af Årsregnskabsloven, hvilket betyder, at du som minimum skal have udarbejdet et årsregnskab, der danner et overblik over alle virksomhedens økonomiske aktiviteter gennem året.

Et årsregnskab er også vigtigt for at SKAT kan se, hvordan du har beregnet et eventuelt overskud i din virksomhed. Og for enkeltmandsvirksomheder gælder der særlige regler, hvor der skal betales indkomstskat af et eventuelt overskud.

Uanset om du har ‘forskudt regnskabsår’ eller kører efter kalenderår, så kan GB Kontorservice hjælpe med udarbejdelsen af dit årsregnskab. Er din virksomhed underlagt lovpligtig revision – eller benytter du en revisor af en anden grund – kan vi også hjælpe med klargøring.

Hvis du har en revisor, er det vigtigt at han/hun får alt relevant materiale på én gang, da det kan spare dig for en stor udgift i revisorhonoraret, hvis der er styr på tingene fra starten. GB Kontorservice kan sørge for alt afsluttende afstemning og klargøring af materiale til årsregnskabet, så processen med overlevering til revisor bliver så effektiv som muligt – og selvfølgelig korrekt.

Er du nysgerrig på, hvad det koster dig at få hjælp til regnskab? Så prøv vores prisberegner.

Kontakt os allerede i dag.

Tak for din besked. Den er afsendt til os.
Det skete en fejl – prøv med en mail eller ring til os på (+45) 43 58 41 10